Orlagrup

 

Des de fa anys RaulCarmona-Fotografia ofereix el servei d’orles i reportatges acadèmics de tot tipus.

Les orles són un record irrepetible del pas d’un estudiant per la facultat, l’institut o el col·legi. Per això oferim la major serietat, professionalitat i tracte personal als alumnes.

Contacteu amb nosaltres per descobrir la millor manera de personalitzar la vostra orla.

orla universitat

-Amb els dissenys més actuals, sempre amb la vostra intervenció, us oferim una orla única i irrepetible. Dissenys exclusius, tradicionals, innovadors, respectant sempre els elements corporatius i protocol·laris corresponents. Participant si voleu amb les vostres idees, per tal d’aconseguir el punt personal necessari i d’exclusivitat, tenint l’oportunitat de veure una maqueta prèvia.

Ens desplacem, amb el nostre equip fotogràfic, fins a la vostra aula perquè no us hàgeu de preocupar de res.

-Les fotografies es podran veure i escollir al moment i, si creieu necessari algun retoc, ho podreu comentar amb els nostres fotògrafs.

-Disposem d’una pàgina web per reservar horaris, sense cues d’espera i amb les sessions fotogràfiques àgils i ràpides.

Ens encarreguem de tots els permisos, alumnes que el dia de la sessió no pugui venir, alumnes Erasmus…

-Tenim tot el vestuari acadèmic oficial, amb tot tipus de peces segons el protocol: togues, birrets, musetes, beques, etc.

-El lliurament de fotografies i orles: es faran en el vostre centre d’estudis o al lloc acordat prèviament, les fotografies seran presentades en sobre personalitzats, i les orles en un tub o caixa de protecció, per una millor comoditat, transport i conservació.

ALTRES ARTICLES i SERVEIS: Marcs, fotos de grup amb togues i birrets, beques, reportatges de graduació, merchandising… consulteu-nos sense compromís!

 

fotos de grup facultat

Per contactar amb nosaltres podeu trucar al 675601476 o escriure un correu electrònic a orlagrup@gmail.com

orlagrup